3 Şubat 2013 Pazar

Eskrim yapan pis ergen

Hayatımda en nefret ettiğim şey kendini büyümüş zanneden 13 14 yaşındaki o küçük bebelerin mutfağa gelip '' İçeri götürülecek bir şey vaar mııı? '' sorusu. Bundan daha itici, daha kötü bir şey daha yok. Abi bırak ben yapayım yaa. Ergenliğimin baharında daha 17 yaşındayım bırakın da ben de babamın gözüne gireyim, misafirler ne hamarat kız edasıyla bana baksınlar niye bana bunu yapıp kısmetimi kapatmaya çalışıyorsunuz bir türlü anlamış değilim. Daha size çoook var demek isterdim ama aramızdaki yaş farkının küçüklüğüne hürmeten bu lafı etmiyorum.
Lan bide bacak kadar boyunuz, daha oturmamış karakteriniz, o salak yüz ifadeniz ve ergenlik sebebiyle uzayan o küçük bacak ve kollarınızı koyacak yer bulamayışınızla çok tatlısınız. Bırakın da sizi o cici halinizle sevelim. Niye böyle garip hareketler yapıyorsunuuzz!!
O yeni yeni çocukluk evresini atlatmış halinizle bana '' Dur da ben yapayım. '' lafları etmeyin. Bırakın yapayım! Bok mu var sanki iki tabağı taşısam noluur? İşin garip tarafı benim evim. Ne diye gelin güvey oluyon otur oturduğun yerde misafirliğini bil. Bide sinirlenip ağzının ortasına iki tane çakınca '' Beni dövdüüüü. '' olur adı. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer lafını edeceğim ama bu muşmula suratlı yeni ergenler ne yazık ki kendinin misafir olduğunu bile anlayamıyor.
Şuan içeride hormonları üst seviyede olan benim boylarımda 12 yaşında bir ergen var. Ağzını burnunu kırasım var ama korkuyorum eskrim yapıyor. Allah muhafaza mutfakta bıçak bulsa üstüme çullanır yeminle. Neyse...

2 yorum:

MERVE dedi ki...

sen hiç mi ergen olmadın yavrucum :)
boşver takılma bu kadar..

Nerissaa dedi ki...

sorun da bu ya :) ben böyle bi ergen olmadııım :)